Onderhoud

Het onderhouden van uw auto is belangrijk. Net zo belangrijk is dat de reparaties door gespecialiseerde en ervaren handen gerealiseerd worden. Wij beschikken over de modernste apparatuur en kennis. En helpen u graag veilig verder op weg.
Onderhoudspunten
Banden-Uitlaten-Remmen-Accu’s-Verlichting-Aandrijfashoezen-Schokdempers-Balanceren-APK-Wisserbladen-Olie-Filters-Alle vloeistoffen

 

Reparatie
Indien uw auto APK is afgekeurd, om wat voor reden dan ook, dan bent u voor reparatie bij ons aan het goede adres. Wij hebben ons gespecialiseerd in APK reparaties, die worden dan ook snel en vakkundig uitgevoerd. Bij een grote beurt is de APK gratis. Uiteraard kunt u ook voor alle andere reparaties bij ons terecht. Ook voor het uitlezen van uw auto bent u welkom. Wij adviseren u vrijblijvend, als het ook maar enigszins mogelijk is, dan is uw auto dezelfde dag klaar (afhankelijk van de reparatie). Voor bedrijven hebben wij een haal en breng service, uw voertuig wordt tegen een geringe vergoeding bij u opgehaald en terug gebracht. Particulieren kunnen ook gebruik maken van deze service. Voor inlichtingen kunt u ons mailen of bellen.