Verkoop

De aanschaf van een auto is een zaak van vertrouwen, duidelijke afspraken en een goede relatie. Wij zijn gespecialiseerd in kleinere auto’s. Zeker in deze tijden van recessie is het prettig een zuinige kleine wagen aan te kunnen schaffen, die zowel in aanschaf, verbruik en onderhoud beter bij de tijd past. Op beperkte schaal is het zelfs mogelijk een voorkeur uit te spreken voor de keuze van de gewenste wagen. Autobedrijf Mert gaat dan voor de klant de wagen zoeken, die het meest aan zijn wensen voldoet. Al onze auto’s worden grondig nagekeken alvorens ze u worden aangeboden.

 

Klik hier voor al onze occasions!

 

Inkoop

Om onze voorraad op peil te houden zijn wij altijd op zoek naar goede gebruikte auto’s in de goedkopere prijsklasse. Hebt u dus iets aan te bieden, defect, APK afgelopen of lichte plaatschade, bel of mail ons en u krijgt een goed bod en natuurlijk een RDW vrijwaringsbewijs.

 

 

Vragen

Heeft u vragen over een van onze occasions, inruil- of bent u op zoek naar een speciaal model, laat het ons even weten door het sturen van een mailtje of een telefoontje. Wij zullen u dan voorzien van een passend antwoord. Of als u in de gelegenheid bent, kunt u ook gewoon even langskomen. De koffie staat voor u klaar.